How to Cook Yummy Qeemy ke naan

Qeemy ke naan. Qeemy ke naan Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, qeemy ke naan. One of my favorites food recipes.

Qeemy ke naan Qeemy ke naan is one of the most well liked of current trending foods in the world. Qeema naan recipe is one of the delicious and spicy recipe that you'll experience in your life. So make sure to give this keema naan recipe a try and trust m. You can cook Qeemy ke naan using 25 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Qeemy ke naan

  1. Prepare of آدھا کیلو قیمہ باریک مشین کا.
  2. You need of چار کھانے کے چمچہ ائل.
  3. It's of نمک حسبِ ذائقہ.
  4. You need of دو عدد باریک کٹی پیاز انڈے والی.
  5. You need of ایک کھانے کا چمچہ پیسا لہسن ادرک.
  6. Prepare of ایک چائے کا چمچہ پیسی لال مرچ.
  7. Prepare of ایک چائے کا چمچہ کٹی لال مرچ.
  8. Prepare of آدھا چائے کا چمچہ پیسا گرم مصالحہ.
  9. Prepare of آدھا چائے کا چمچہ ہلدی.
  10. It's of آدھا کپ ھرا دھنیا.
  11. Prepare of 7 سے 8 عدد ھری مرچ باریک کٹی ہوئی.
  12. Prepare of حسبِ ضرورت مکھن سن.
  13. Prepare of ایک انڈے کی زردی.
  14. You need of دو کھانے کے چمچہ دودھ.
  15. You need of حسبِ ضرورت تل.
  16. Prepare of ایک کھانے کا چمچہ ثابت دھنیا بھون اور کٹا ھوا.
  17. You need of دو کے اجزاء.
  18. You need of چار کپ میدہ.
  19. You need of دو چائے کے چمچہ چینی.
  20. You need of نمک حسبِ ذائقہ.
  21. Prepare of ایک کھانے کا چمچہ ایسٹ.
  22. It's of چار کھانے کے چمچہ ائل.
  23. You need of چار کھانے کے چمچہ دہی.
  24. It's of آدھا چائے کا چمچہ بیکنگ سوڈا.
  25. It's of حسبِ ضرورت گرم پانی.

The most amazing recipe for Kachay qeemay kay kabab, plain naan and tomato chutney all in one quick and simple video. Now make them all at home and enjoy wit. Learn how to make best Qeemay Walay Naan Recipe, cooking at its finest by chef Mehboob Khan at Masala TV show Mehboob's Kitchen. After baking,brush the top with butter and cut into four pieces and serve.

Qeemy ke naan instructions

  1. سب سے پہلے قیمہ میں نمک لہسن ادرک کا پیسٹ ڈال کر گل جانے تک پکائے جب قیمہ گل جائے اور پانی خشک ہو جائے تو اس می تیل کٹی لال مرچ ہلدی پیسی لال مرچ دھنیا اور گرم مصالحہ ڈال کر بھون لیں پھر پیاز ھری مرچ ھرا دھنیا ڈال کر 5 منٹ تک پکائیں پھر چولہے سے اتار دیں قیمہ تیار ے.
  2. اب میدے میں سب چیزے ڈال کر پیزہ ڈو تیار کر لو پھر اس کو رائس کرنے کے لیے گرم جگہ پر رکھ دو جب تک ڈبل نہ ہو جائے جب تک پھر اس کے روٹی کے برابر پیڑے بنا لے پھر اس کے اندر قیمہ کی فیلیگ کرکے پیڑا بنا کر روٹی کی تنہا بیل لیں پھر ایک انچ گولائی میں کنارے سے چھوڑ کے بیچ کے پورے حصے کو انگلیوں سے گود لیں پھر اس کے اوپر انڈے می دودھ ملا کر برش کریں پھر اوپر سے تل ڈال دیں توے پر سینک لیں تاکہ نیچے اچھا سا رنگ ا جائے پھر اس وقت کو اوون کے اندر بیک کرلیں.

K'naan's family was from an artistic background. His grandfather was a famous poet, and his aunt Magool was a renowned singer. His name, Keynaan (/ ˈkeɪnɑːn /), means "traveller" in the Somali language. Kathy qeemy k kabab Restaurant style mutton kabab Peshawari chapl kabab recipy Easy Delicious. New; White Mutton Karahi with Naan - Roti, Naan, Bread, Paratha Did you know?

PleaseCloseComment