Recipe: Perfect Qeemy ke naan

Qeemy ke naan. Qeemy ke naan Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, qeemy ke naan. One of my favorites food recipes.

Qeemy ke naan Qeemy ke naan is one of the most well liked of current trending foods in the world. Qeema naan recipe is one of the delicious and spicy recipe that you'll experience in your life. So make sure to give this keema naan recipe a try and trust m. You can have Qeemy ke naan using 25 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Qeemy ke naan

  1. You need of آدھا کیلو قیمہ باریک مشین کا.
  2. You need of چار کھانے کے چمچہ ائل.
  3. It's of نمک حسبِ ذائقہ.
  4. Prepare of دو عدد باریک کٹی پیاز انڈے والی.
  5. It's of ایک کھانے کا چمچہ پیسا لہسن ادرک.
  6. You need of ایک چائے کا چمچہ پیسی لال مرچ.
  7. Prepare of ایک چائے کا چمچہ کٹی لال مرچ.
  8. Prepare of آدھا چائے کا چمچہ پیسا گرم مصالحہ.
  9. It's of آدھا چائے کا چمچہ ہلدی.
  10. You need of آدھا کپ ھرا دھنیا.
  11. It's of 7 سے 8 عدد ھری مرچ باریک کٹی ہوئی.
  12. You need of حسبِ ضرورت مکھن سن.
  13. It's of ایک انڈے کی زردی.
  14. Prepare of دو کھانے کے چمچہ دودھ.
  15. Prepare of حسبِ ضرورت تل.
  16. It's of ایک کھانے کا چمچہ ثابت دھنیا بھون اور کٹا ھوا.
  17. Prepare of دو کے اجزاء.
  18. It's of چار کپ میدہ.
  19. It's of دو چائے کے چمچہ چینی.
  20. You need of نمک حسبِ ذائقہ.
  21. It's of ایک کھانے کا چمچہ ایسٹ.
  22. You need of چار کھانے کے چمچہ ائل.
  23. You need of چار کھانے کے چمچہ دہی.
  24. Prepare of آدھا چائے کا چمچہ بیکنگ سوڈا.
  25. You need of حسبِ ضرورت گرم پانی.

Learn how to make best Qeemay Walay Naan Recipe, cooking at its finest by chef Mehboob Khan at Masala TV show Mehboob's Kitchen. The most amazing recipe for Kachay qeemay kay kabab, plain naan and tomato chutney all in one quick and simple video. Now make them all at home and enjoy wit. After baking,brush the top with butter and cut into four pieces and serve.

Qeemy ke naan step by step

  1. سب سے پہلے قیمہ میں نمک لہسن ادرک کا پیسٹ ڈال کر گل جانے تک پکائے جب قیمہ گل جائے اور پانی خشک ہو جائے تو اس می تیل کٹی لال مرچ ہلدی پیسی لال مرچ دھنیا اور گرم مصالحہ ڈال کر بھون لیں پھر پیاز ھری مرچ ھرا دھنیا ڈال کر 5 منٹ تک پکائیں پھر چولہے سے اتار دیں قیمہ تیار ے.
  2. اب میدے میں سب چیزے ڈال کر پیزہ ڈو تیار کر لو پھر اس کو رائس کرنے کے لیے گرم جگہ پر رکھ دو جب تک ڈبل نہ ہو جائے جب تک پھر اس کے روٹی کے برابر پیڑے بنا لے پھر اس کے اندر قیمہ کی فیلیگ کرکے پیڑا بنا کر روٹی کی تنہا بیل لیں پھر ایک انچ گولائی میں کنارے سے چھوڑ کے بیچ کے پورے حصے کو انگلیوں سے گود لیں پھر اس کے اوپر انڈے می دودھ ملا کر برش کریں پھر اوپر سے تل ڈال دیں توے پر سینک لیں تاکہ نیچے اچھا سا رنگ ا جائے پھر اس وقت کو اوون کے اندر بیک کرلیں.

K'naan's family was from an artistic background. His grandfather was a famous poet, and his aunt Magool was a renowned singer. His name, Keynaan (/ ˈkeɪnɑːn /), means "traveller" in the Somali language. White Mutton Karahi with Naan - Roti, Naan, Bread, Paratha Did you know? Naan originating in Central Asia within the Persian speaking nations of Afghanistan and Northern Pakistan, Uzbekistan, Iran, and Tajikistan, the word naan literally means "bread." The word and bread later spread to South Asia into India and the surrounding regions.

PleaseCloseComment